WWW.HUUR-CAMPER-KOPEN.SURSTAD.NL
mobilhomes te huur provinciale staten overijssel mobilhome huren oost-vlaanderen goedkoop camper huren airco 12 volt mobilhomes verhuren
HUUR CAMPER NEDERLAND - Home - Camper Airco

 Airco camper

Camper airco

Een airco in je camper is geen overbodige luxe. Je kan kiezen tussen inbouw en opbouw. Er bestaan aircosystemen voor op het dak en voor in de motorhome.

Bij de keuze van uw airconditioning voor uw camper let u best op:

Een goedfunctionerende airco blaast ijskoude lucht. Schrik niet van condensdruppels onder de camper ter hoogte van de radiateur. Dit is normaal.

Camper airconditioning

Veel mensen kunnen tijdens warme nachten de slaap niet vatten. Een koele ruimte tijdens uw vakantie is belangrijk. Daarom mag een airconditioner in uw camper niet ontbreken!

Een airco zuigt warme lucht aan uit de camper, koelt en filtert deze lucht en blaast dan de koude lucht weer in de motorhome. De airconditioner koelt niet alleen de lucht, maar zorgt er ook voor dat de lucht wordt gereinigd en gedroogd. Dit geeft een koeler en frisser gevoel, zelfs zonder koeling.

Er zijn ook airco’s die een de ruimte kunnen verwarmen. Deze airco’s zijn niet in staat de ganse motorhome te verwarmen en zijn daarom meer geschikt als bijverwarming in het voor- en naseizoen.

Keuze airco! Een mogelijkheid is een compacte mobiele airco die makkelijk te verplaatsen is als er tijdelijk geen gebruik van wordt gemaakt. Een andere optie is het installeren van een dakunit op de camper. Ook een splitairco kan interessant zijn.

Ga je voor een multisplit airco, mobiele airco, inbouw airco, satelliet airconditioning of split airconditioning systeem.

reisverzekering - kinderfietsen - dakkoffer tweedehands - trampoline huren - vouwfiets kopen - springkussen huren - elektrische fiets
airconditioning inbouwen camper